1. Chciałbym zaproponować stworzenie faviconki Forum. Chciałbym sobie dodać nasze Forum do paska z ulubionymi (pewnie nie tylko ja) ale taka smutna pusta karteczka nie wygląda okazale, poza tym gdyby była to unikatowa ikonka user od razu by wiedział, że kieruje go do jego ulubionego forum komunikacyjnego

2. Chciałbym zaapelować o zastanowienie się nad stworzeniem działu/wątku, w którym userzy mogliby zgłaszać uwagi i wnioski co do techniczno-organizacyjnej strony funkcjonowania Forum (takie jak np. ten mój) albo opinii nt. funkcjonowania Forum. A jeżeli jest już taki wątek (nie znalazłem) to proszę o wskazanie, w którym jest miejscu i ew. o jego większe wyeksponowanie

Życzliwe podejście i realizacja moich postulatów z pewnością przyczyniłaby się do rozwoju i wzrostu prestiżu naszego Forum,
Pozdrawiam!
No więc właśnie stałeś się ojcem takiego wątku. Zmodyfikowałem temat aby odpowiadał Twojej propozycji i ta lokalizacja powinna być odpowiednia, bo po sąsiedzku z Regulaminem, więc nadaje się w sam raz. /pe