Wnioski racjonalizatorskie, uwagi, zgłoszenia, opinie
- spex
- Administrator
- Has thanked: 17 times
- Been thanked: 32 times
Re: Wnioski racjonalizatorskie, uwagi, zgłoszenia, opinie
Szczerze z tego sam zauważyłem iż to nie u wszystkich występuje. Bo siedziałem wczoraj wieczorem u siebie na forum i mi się błąd nie wyświetlał. Natomiast rano w pracy go miałem, może to że względu na fakt iż nie posiadam aktualnej javy.
Czy doświadczacie może podobnych problemów jak ja - a mianowicie od kilku tygodni notorycznie samoistnie wylogowuje mnie z forum? Niekiedy natychmiast po zalogowaniu, niekiedy po kilkudziesięciu sekundach - maksymalnie po kilku minutach... Muszę przyznać, że to uciążliwe, jak z tym sobie poradzić? Jest to niezależne od komputera, przeglądarki itp...
- spex
- Administrator
Powiem, iż miałem tak przez jakiś czas. Ale się uspokoiło.
Wskrzeszam temat po równo roku nieaktywności 
Na stronie z , chcąc przefiltrować użytkowników wg pierwszej litery nicku, wywala mi błąd — zamiast przekierować mnie do , przekierowuje mnie do . Co ciekawe, błąd nie występuje, gdy najpierw posortuję coś w tabeli, a potem przefiltruję wg pierwszej litery nicku - ale wtedy i tak dodaje do adresu "&first_char=p", tyle że wtedy jest to poprawne dla PHP.

Na stronie z , chcąc przefiltrować użytkowników wg pierwszej litery nicku, wywala mi błąd — zamiast przekierować mnie do , przekierowuje mnie do . Co ciekawe, błąd nie występuje, gdy najpierw posortuję coś w tabeli, a potem przefiltruję wg pierwszej litery nicku - ale wtedy i tak dodaje do adresu "&first_char=p", tyle że wtedy jest to poprawne dla PHP.
Ja z dwoma sprawami:
1. Błąd zgłoszony przeze mnie 4 tygodnie temu nie został naprawiony, prosiłbym o naprawę (wiem że to nic pilnego ni ważnego, ale chyba lepiej żeby działało poprawnie
)
2. Czy mnie się zdaje, czy ostatnio zmodyfikowaliście skrypt, który łączy dwa wpisy pod rząd tego samego użytkownika w jeden post? Bo zwykle gdy mój jeden wpis następował tuż pod innym (nomen omen, zapisując ten wpis właśnie zrobię to samo
), to sumarycznie skrypt ten nie dodawał nowego wpisu, tylko modyfikował ten poprzedni wpis poprzez dodanie do jego treści daty oraz treści nowego wpisu (zmieniając jednocześnie datę wpisu na nową). Natomiast przed chwilą, gdy dodałem nowy wpis tuż pod swoim starym wpisem , ten nie został połączony. Czy to, że mój nowy wpis zostanie połączony ze starym czy mój nowy wpis zostanie uznany jako nowy, zależy od czegoś, czy to jest jakiś bug?
1. Błąd zgłoszony przeze mnie 4 tygodnie temu nie został naprawiony, prosiłbym o naprawę (wiem że to nic pilnego ni ważnego, ale chyba lepiej żeby działało poprawnie

2. Czy mnie się zdaje, czy ostatnio zmodyfikowaliście skrypt, który łączy dwa wpisy pod rząd tego samego użytkownika w jeden post? Bo zwykle gdy mój jeden wpis następował tuż pod innym (nomen omen, zapisując ten wpis właśnie zrobię to samo

- spex
- Administrator
Funkcja łączenie postów nie działała poprawnie od samego początku, ale ostatnio się całkowicie się wysypała.
Czy admini mogą coś zrobić z tymi spamerami, którzy co dzień zakładają różne konta i aktywni są w wątku o lotnisku, zoo itp..?
- Semen_K
- Has thanked: 146 times
- Been thanked: 62 times
Mówisz-masz. Klikanie zgłoszenia na postach działa szybciej.
pzDDRo

Mam swoje zdanie i głęboko gdzieś, co kto o tym myśli. Zmieniać nie zamierzam.
In association with no one...
Semen Omelajnowicz Korczaszko - kapitan dzikiej dywizji 15. lejbgwardyjskiego pułku kozaków im. św. Niny.
In association with no one...
Semen Omelajnowicz Korczaszko - kapitan dzikiej dywizji 15. lejbgwardyjskiego pułku kozaków im. św. Niny.