Konferencja Kół Naukowych Transportu

tomta1

Konferencja Kół Naukowych Transportu

Postautor: tomta1 » 13 sty 2014, o 22:28

W imieniu Koła Naukowego Systemów Komunikacyjnych przy Katedrze Systemów Komunikacyjnych Politechniki Krakowskiej, chciałbym zaprosić wszystkich chętnych do wzięcia udziału w Konferencji Kół Naukowych Transportu KoKoNaT.

Konferencja ta odbędzie się w dniach 10-11 kwietnia 2014 roku na terenie Politechniki Krakowskiej. Tematem konferencji będzie m.in. planowanie systemów komunikacyjnych, inżynieria ruchu, prognozowanie i modelowanie podróży, inteligentne systemy transportowe, transport lotniczy, logistyka itp.

Koszt udziału w konferencji to 120 zł za dwa dni. W tej kwocie mieszczą się obiady i przerwy kawowe. (Wiem, że cena jest "trochę" duża, ale jeśli kogoś interesują te tematy...)

Zgłoszenia na KoKoNaT-a przyjmowane są do 20 marca.

Więcej informacji, szczegółowy komunikat oraz formularz zgłoszeniowy na konferencję znajduje się .

tomta1

Re: Konferencja Kół Naukowych Transportu

Postautor: tomta1 » 18 mar 2014, o 19:00

Podbijam.

Termin zgłoszeń na Konferencję został przedłużony do 25 marca. Został więc tym samym tydzień na zgłoszenie się.

Awatar użytkownika
spex
Administrator
Has thanked: 17 times
Been thanked: 32 times

Postautor: spex » 19 mar 2014, o 01:31

Nie dziwię się, iż nie ma chętnych. Bo trudno się zapisać na konferencje na której nie wiadomo co będzie. Ideowe hasła o czym to będzie, to obecnie już za mało - już dawno powinna wisieć informacja kto i o czym będzie rozmawiał :/

tomta1

Postautor: tomta1 » 19 mar 2014, o 06:26

Ech, cóż poradzę – ja tylko przekazuję informacje i nie mam wpływu na treść komunikatów.

Wróć do „Z życia Krakowa”