W imieniu Koła Naukowego Systemów Komunikacyjnych przy Katedrze Systemów Komunikacyjnych Politechniki Krakowskiej, chciałbym zaprosić wszystkich chętnych do wzięcia udziału w Konferencji Kół Naukowych Transportu KoKoNaT.
Konferencja ta odbędzie się w dniach 10-11 kwietnia 2014 roku na terenie Politechniki Krakowskiej. Tematem konferencji będzie m.in. planowanie systemów komunikacyjnych, inżynieria ruchu, prognozowanie i modelowanie podróży, inteligentne systemy transportowe, transport lotniczy, logistyka itp.
Koszt udziału w konferencji to 120 zł za dwa dni. W tej kwocie mieszczą się obiady i przerwy kawowe. (Wiem, że cena jest "trochę" duża, ale jeśli kogoś interesują te tematy...)
Zgłoszenia na KoKoNaT-a przyjmowane są do 20 marca.
Więcej informacji, szczegółowy komunikat oraz formularz zgłoszeniowy na konferencję znajduje się .
Konferencja Kół Naukowych Transportu
Re: Konferencja Kół Naukowych Transportu
Podbijam.
Termin zgłoszeń na Konferencję został przedłużony do 25 marca. Został więc tym samym tydzień na zgłoszenie się.
Termin zgłoszeń na Konferencję został przedłużony do 25 marca. Został więc tym samym tydzień na zgłoszenie się.
- spex
- Administrator
- Has thanked: 17 times
- Been thanked: 32 times
Nie dziwię się, iż nie ma chętnych. Bo trudno się zapisać na konferencje na której nie wiadomo co będzie. Ideowe hasła o czym to będzie, to obecnie już za mało - już dawno powinna wisieć informacja kto i o czym będzie rozmawiał :/
Ech, cóż poradzę – ja tylko przekazuję informacje i nie mam wpływu na treść komunikatów.