Ciekawe czy jeszcze będą latać z dotychczasowego miejsca, w sumie miałem ochotę na jeszcze jeden lot, aby zrobić kilka zdjęć jesiennego Krakowa z lotu ptaka (no, balonu...)
-- 26 października 2009, o 10:39 --
No więc byłem wczoraj zapytać do kiedy balon będzie latać i dowiedziałem się ze do końca roku. Czyli pozostaje mi czekać na słoneczny wolny dzień
A może i nawet kilka zdjęć zimowych...
Balon HiFlyer
- Wypalacz Rafał
- Has thanked: 132 times
- Been thanked: 47 times
- Wypalacz Rafał
Re: Balon HiFlyer
NIkt nie wspomniał, ale zaplecze balonu zaczęło się przenosić na drugą stronę Wisly.
- Wypalacz Rafał
No cóż, Maj powoli dobiega końca a balon jak dotąd nie zaczął latać. Właściwie to dopiero dziś (lub wczoraj w nocy) przyjechał...
Uploaded with
Uploaded with
- Semen_K
- Has thanked: 146 times
- Been thanked: 62 times
Wiem, że należy mi się tytuł złotej łopaty, ale balon po raz pierwszy poległ naturalnie, a nie urzędniczo.
Dziś po południu ciekawa komórka burzowa przeleciała przez Kraków. W Hucie nie spadła ani kropla deszczu, a tymczasem na bulwarach...
https://www.youtube.com/watch?v=nmsv9Z3W46A
Dziś po południu ciekawa komórka burzowa przeleciała przez Kraków. W Hucie nie spadła ani kropla deszczu, a tymczasem na bulwarach...
https://www.youtube.com/watch?v=nmsv9Z3W46A
Mam swoje zdanie i głęboko gdzieś, co kto o tym myśli. Zmieniać nie zamierzam.
In association with no one...
Semen Omelajnowicz Korczaszko - kapitan dzikiej dywizji 15. lejbgwardyjskiego pułku kozaków im. św. Niny.
In association with no one...
Semen Omelajnowicz Korczaszko - kapitan dzikiej dywizji 15. lejbgwardyjskiego pułku kozaków im. św. Niny.